/

Jeg hedder Lene, og er blandt andet ergoterapeut (siden 2001) med erfaring indenfor psykiatri og livsstilsændring, Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut (fra Institut for Biodynamisk Kranio – Sakral terapi), Stimulastikinstruktør og ændringsvejleder.

Som forældre til to dejlige drenge med særlige behov, har vi i mange år forsøgt at finde løsninger, der vil afhjælpe søvnproblemer, adfærds-, relations-, koncentrations- og indlæringsproblemer.


Som ergoterapeut kunne jeg bruge min erfaring og mange redskaber i hverdagen, og oplevede at de kompenserende tiltag gjorde hverdagen lettere, men løste ikke udfordringerne i børnehave, skole og fritid.


Det var først i mødet med Kranio-Sakral terapien vi endelig fandt en behandling, der kunne få mere ro på kroppens system. Dette gjorde mig nysgerrig på både, hvordan jeg kunne hjælpe mine egne børn, men også mig selv og mange andre, ved at tage fat i roden på problemet i stedett for kun at symptombehandle.


Så opdagede jeg Stimulastik; en sansestimulerende gymnastik for babyer og forældre, hvor man har mulighed for at gøre noget ved eventuelle udfordringer før det bliver et problem i børnehave, skole og senere voksenliv. Stimulastik gav mig troen på, at det er muligt at gøre noget for børnene helt fra start, og som forældre lære, at forebygge og styrke sit barns naturlige udvikling.

Men før jeg kom så langt... Efter utallige forsøg på at få et familieliv med sensitive børn og et hektisk arbejdsliv, der krævede fleksibilitet, effektivitet og tempo, til at hænge sammen, gik jeg som mange andre, ned med stress og depression.

Min krop havde forsøgt at råbe mig op mange gange før, uden jeg tog det alvorligt, men denne gang havde jeg intet valg: Jeg var tvunget til at høre efter.


Jeg blev hurtigt klar over, at jeg ikke skulle tilbage til den samme hektiske livsstil. Så nu var det nu jeg skulle gøre alvor af den drøm jeg havde ignoreret igennem 20 år, følge min passion og mine drømme. Gøre det der giver mig livskvalitet, energi og overskud til at kunne give til andre.


Jeg har selv modtaget Biodynamisk Kranio Sakral Terapi, som har hjulpet mig personligt tibage på rette spor både fysisk og psykisk, men også mentalt og åndeligt.

Det fantastiske ved dette arbejde er, at det er en så enorm rolig kontrast til det ordinære hektiske arbejdsliv, hvor jeg nu både kan hjælpe andre, men også selv kan finde ro og balance, energi og tid i mit eget liv.

BKST åbnede op for, at jeg endelig fandt min rette hylde, og realiserede en gammel drøm om, at finde den helt rigtige behanlingsform, som jeg kunne stå inde for.


Men det var aldrig sket uden den til tider udfordrende og lærerige vej.


Jeg er taknemmelig for alle de erfaringer jeg selv har gjort mig gennem livet, da de er årsagen til, at jeg er kommet hertil i dag og kan nu være en værdi og støtte for andre i deres udvikling og vej til at skabe balance i Krop og Sind..