/

Velkommen til 

Når din krop og dit sind er i balance føler du velvære.


Men vi har alle forskellige udfordringer, der til tider skubber os ud af balance, og nogle gange har vi behov for hjælp til at genfinde balancen. 

Du er unik og din balance kan genskabes på mange måder. Derfor tilbyder jeg forskellige tiltag, der tilpasses dig og dine behov. Vil du vide om jeg kan hjælpe dig?

Du kan booke en gratis afklarings-samtale her.


I våre første år lægger vi grundlaget for vores liv. Og som forældre og forbilleder, mener jeg det er vigtigt at vi hjælper våre børn til at lære at skabe balance fra de er helt små, hvilket du bl.a. kan lære gennem Stimulastik®. Men det er mindst lige så vigtigt for våre børn, at vi som forældre er i balance.


MIN VISION OG MIT FOKUS er på at hjælpe og støtte dig til at skabe balance i din krop og dit sind  på en tryg måde, der tilpasses dine behov og forudsætninger. Det kan bl.a. ske gennem Biodynamisk Kranio Sakral Terapi, bevidstgørende og helende online og fysiske workshops og kurser, Frisk-Krop-Træning, Fortæl Din Historie forløbet og spillet Empower In An Hour, hvor du kan arbejde med dig selv og  få hjælp til at nå dine mål for balance i dit liv. 
Hvert øjeblik tæller - og du har kun lige NU -dette øjeblik - så tag det næste skridt i rigtig retning mod dine mål, dit velvære, livskvalitet og balance i krop og sind.


Vil du finde ud af om jeg kan hjælpe dig?


Så book en gratis afklaringssamtale her! 


Jeg glæder mig til at høre fra dig :-) 

Granli Velvære

Her finder du Granli Velvære:

SKRIV TIL MIG:

FØLG MIG: