/

Frisk - Krop - Træning

Træning for alle - også dig der bl.a. har smerter eller

føler dig begrænset fysisk eller psykisk.


Onsdage i Nørskovlund kl. 10:30-11:45 


Torsdage i Nørskovlund kl. 19:00-20:15 


Fredage i Den Gamle Banki Ans

kl. 9:00-10:15 + caféFrisk-Krop-træning er for dig, der ikke er til træningscenter og alt for mange mennesker, men ønsker en tryg mindre gruppe. Dig der gerne vil holde dig i form eller komme i bedre form, styrke kroppen, forbedre din funktionsevne i hverdagen, øge bevægeligheden, spænde af og forebygge livsstilssygdomme. Og du får øvelser med hjem du kan gøre dagligt.


TILMELDING:

Klik på den ønskede dag og udfyld felterne. Ønsker du flere dage eller en gratis prøvetime kontakt mig her.

Frisk-Krop-træningen har max 8 deltagere


Abonnement: 248 kr./mnd. (1 g. pr. uge) /399 kr. (2-3 g. pr. uge)

Køb Klippekort her: 600 kr. for 8 klip

1 gang FKT: 85 kr.

Frisk-Krop-Træning er til dig, der f.eks. har udfordringer med smerter eller stivhed i kroppen, eller bare har brug for et hyggeligt fællesskab for, at finde motivationen til at træne og holde kroppen ved lige.

Hvis ikke vi styrker musklerne, vil vi lidt efter lidt få svagere muskulatur og mindske vores udholdenhed i almindelige daglige gøremål. Det bliver hårdere og hårdere at komme igang med træning og sværere og sværere og finde motivationen. Det bliver hurtigt en ond cirkel, der forstærker muskelsvækkelse, energitab og træthed.


For at du skal kunne opretholde dit funktionsniveau er det nødvendigt, at du bliver ved med at styrke dine muskler, træne bevægeligheden og lære musklerne at spænde af. Særligt efter 40 års alderen, går nedbrydningen hurtigere og opbygningen går langsommere. Derfor er det særligt vigtigt at fortsætte at træne jo ældre vi bliver.


Frisk-Krop-Træningen tilpasses dig og dine udfordringer, og vi kan altid finde en alternativ måde at udføre øvelserne på. Træningen er opdelt i 4 dele, hvor du efter opvarmningen, får styrket din generelle muskulatur, og derefter har fokus på udstrækning og bevægelighed som begge fremmer en god kropsholdning og udholdenhed i hverdagen. Til sidst afspænder vi muskulaturen, kroppen og sindet.

HVAD SIGER DELTAGERNE?

Få inspiration og støtte i:

v/ Lene Korsåsen

Nørskovlundvej 22, 8620 Kjellerup


Mobil: 53 43 33 07