/

Frisk - Krop - Træning

Træning for dig der bl.a. har smerter eller

føler dig begrænset fysisk eller psykisk.


FKT2 mandage kl. 10:00-11:00 


FKT1 onsdage  kl. 12:30-13:30 og 15:30-16:30 


FKT1 torsdage kl. 19:00-20:00 Frisk-Krop-træning (FKT1) er for dig, der ikke er til træningscenter og alt for mange mennesker, men ønsker en tryg mindre gruppe. Dig der gerne vil holde dig i form eller komme i bedre form, styrke kroppen, forbedre din funktionsevne i hverdagen, øge bevægeligheden, spænde af og forebygge livsstilssygdomme. FKT2 har mest fokus på bevægelighed, og du får øvelser med hjem du kan gøre dagligt.


TILMELDING: 8 gange ad gangen (over) eller tilmeld dig abonnement, så er du automatisk tilmeldt holdet videre. Tilmelder du dig abonnement, klikker du på den valgte dag, vælger "BETAL SENERE", og udfylder felterne.

Frisk-Krop-træningen har max 8 deltagere


8 gange: 600 kr.

Abonnement: 248 kr. kr. mnd. (1 g. pr. uge) /399 kr. (2 g. pr. uge)

Frisk-Krop-Træning er til dig, der f.eks. har udfordringer med smerter eller stivhed i kroppen, eller bare har brug for et hyggeligt fællesskab for, at finde motivationen til at træne og holde kroppen ved lige.

Hvis ikke vi styrker musklerne, vil vi lidt efter lidt få svagere muskulatur og mindske vores udholdenhed i almindelige daglige gøremål. Det bliver hårdere og hårdere at komme igang med træning og sværere og sværere og finde motivationen. Det bliver hurtigt en ond cirkel, der forstærker muskelsvækkelse, energitab og træthed.


For at du skal kunne opretholde dit funktionsniveau er det nødvendigt, at du bliver ved med at styrke dine muskler, træne bevægeligheden og lære musklerne at spænde af. Særligt efter 40 års alderen, går nedbrydningen hurtigere og opbygningen går langsommere. Derfor er det særligt vigtigt at fortsætte at træne jo ældre vi bliver.


Frisk-Krop-Træningen tilpasses dig og dine udfordringer, og vi kan altid finde en alternativ måde at udføre øvelserne på. Træningen er opdelt i 4 dele, hvor du efter opvarmningen, får styrket din generelle muskulatur, og derefter har fokus på udstrækning og bevægelighed som begge fremmer en god kropsholdning og udholdenhed i hverdagen. Til sidst afspænder vi muskulaturen, kroppen og sindet.

HVAD SIGER DELTAGERNE?

Få inspiration og støtte i:

v/ Lene Korsåsen

Nørskovlundvej 22, 8620 Kjellerup


Mobil: 53 43 33 07